Bites

Deliberi tarjoaa suolaisia ja makeita tuotteita paikan päällä nautittavaksi sekä tottakai mukaan napattavaksi! Valitse vaikka pala lankkupizzaa sekä kokoa annos salaattibaaristamme ja avot!

Bites & Bubbles! on Deliberin lempi huudahdus 🙂

Deliberin tuotteet valmistetaan päivittäin tuoreita raaka-aineita käyttäen omissa keittiöissämme. Suurin osa leivonnaisista ja leipätuotteista leivotaan joka aamu, mikä takaa tuotteiden korkeatasoisen laadun.

Deliberi K7 ruokamaailmassa on ruoka- ja juomavalikoimaa moneen tarpeeseen. Tarjolla on ruoka-annoksia listalta tilattaessa niin lounasaikaan kuin illallakin. Laajasta “Bites”-palvelutiskistämme löydät lankkupizzaa, ihania pintxos-leipäsiä, ja sushirullia. Makean nälän taltutat artesaanijäätelöllä tai hurmaavilla leivoksilla 🙂

Deliberi K7: an baarista voit tilata kuplien lisäksi erikoisoluita, vastapuristettuja mehuja, smoothieita ja raikkaita drinkkejä. Kahveja ei saa unohtaa, kaikkialta saa Turun Kahvipaahtimon pehmeän täyteläistä kahvia.

Deliberi K7: an Marketissa on helposti mukaan otettavia herkkuja. Kokkaamme ja pakkaamme joka päivä valmisruoka-annoksia, monenlaisia välipalapurnukoita(jugurtteja, tuorepuuroja..) ja sushilajitelmia. Marketin salaattikeitaasta kokoat itsellesi juuri sopivankokoisen- ja näköisen salaatin nautittavaksi. Kun karkkihammasta kolottaa, Deliberi K7:sta pystyy vaikka salassa käydä keräämässä pussillisen irtokarkkeja, ihan niitä omia lemppareita 😉