Deliberi Jumbo

TERVETULOA DELIBERI JUMBOON

Deliberi Jumbon toiminta nojaa laadukkaisiin ja maukkaisiin annoksiin, jotka valmistuvat mm. italialaisesta pastasta sekä tuoreista raaka-aineista. Annokset valmistuvat pikaruoan nopeudella ja aina tilauksesta.

Deliberin annokset ovat suunniteltu sopivan moneen eri makuun. Ruokalistalta löytyy niin perinteisiä italialaisia makuja kuin maailmalta haettuja vaikutteita. Lähes kaikki annokset ovat saatavilla gluteenittomina, laktoosittomina ja vegaanisena. Tinkimättömän freesit annokset sopivat nopeaan lounastamiseen, matkaevääksi, huikopalaksi tai vaikkapa ennen tai jälkeen treenien nautittavaksi..

Deliberistä voit napata vitriinistä matkaan myös huikean herkullista lankkupizzaa. Pizzapohjan tuomme maahan Italiasta, jossa focacciataikinaa on nostatettu huikeat 90 tuntia.

Deliberi Jumbossa vegaaniruokavaliota noudattavat ovat vahvasti huomioitu. The Vegetarian Butcher- tuotemerkin kanssa yhteistyössä kehitetyt annokset vastaavat nykypäivän ruokatottumuksia.

Hinnoittelu on kaikkien kukkarolle sopivaa sekä lounassetelit huomioivaa. Annokset saa tuunattua ateriaksi edullisilla juomatuotteilla tai vaikkapa herkullisella Smoothiella.

Jälkiruoaksi voi helposti napata vaikka laatikollisen herkullisia donitseja. Tällä on myös mukava yllättää kollegat työpaikalle takaisin saapuessa.

Tervetuloa uudistuneeseen makujen maailmaan!”

 

Löydät meidät Market-kerroksesta liukuportaiden alapuolelta,
Sydämellisesti tervetuloa!

 

p. 020 7785 268
Kauppakeskus Jumbo

 

AUKIOLOAJAT
Ma-Pe 11-20
La-Su 11-18